Bouwen aan sterke merken

Creëer new business vanuit kracht

Behaal je ondernemersdoelstellingen. Maak kennis met onze unieke, strategische en middelenvrije methodiek die jouw business, marketing én sales met elkaar verbindt.

Businesspartner in marketing & business strategie en corporate branding voor o.a.

Ontdek de kracht van jouw merk en gebruik het op alle niveaus

Wij zijn De Kleuver. Wij doen alleen dát waar we in geloven. Waar jouw organisatie sterker van wordt. Dat is wat ons als bureau kenmerkt. Dus als jouw vraag jouw probleem niet oplost, dan nemen wij graag de ruimte om je te verrassen met een onderscheidende aanpak waarmee jij je doelstellingen wél behaalt. Vanuit de ambitie van jouw bedrijf, vanuit wie jij bent als merk en vanuit wat er in de markt speelt. Deze samenwerking gaat verder dan uitvoering, wij lopen mee met onze klanten en betrekken sales bij iedere stap van het proces. Zo ben jij verzekerd van de best mogelijke resultaten.

Een groepsfoto over marketingbureau kiezen.

Sterke merken voor impactvolle resultaten

Waarom kiezen voor De Kleuver?

Bouwen aan sterke merken is iets wat we al doen sinds 2000. Niet zozeer het ‘wat’ maakt ons bijzonder, het gaat om het ‘hoe’. Want door te denken én proactief te werken vanuit jouw ondernemersdoelstellingen, tillen we samenwerken naar een heel nieuw level. Bouwen aan sterke merken – dat doen we samen.

Integreert marketing in jouw organisatiedoelstellingen

Eigen, unieke & bewezen methodiek

Werkt vanuit draagvlak binnen jouw organisatie

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en een pro-actieve houding

Opdrachtgevers aan het woord

Wie beter kan er vertellen hoe het is om samen te bouwen aan sterke merken dan onze eigen klanten? We laten ze graag aan het woord.

Blogs, nieuws en vacatures

Website bezoekers

Ken je 4 typen website bezoekers + handige tips

Het begrijpen van typen bezoekers die je site aantrekt opent de deur naar het optimaliseren van je online aanwezigheid. Wat de mogelijkheden zijn om ze te leren kennen en hier op in te spelen? Je leest het in deze blog over de vier typen website bezoekers.
marketing en business consultants bezig met corporate website

Reclamebureau, marketingbureau of marketing business consultants: wat is het verschil?

Ontdek het unieke karakter van marketing business consultants. Lees hier alles over de verschillen tussen reclamebureaus, marketingbureau en marketing en business consultants.
Merkbeleving gaat om alle touchpoints

Marketingbureau kiezen? Met deze 4 inzichten kies jij het juiste bureau voor jou

Het juiste marketingbureau vinden kan een uitdaging zijn! Met deze 4 inzichten helpen we jou de juiste keuze te maken!

Denk middelenvrij met ons

Middelenvrij denken. Dat betekent dat we het ontwikkelen van middelen niet zien als doel op zich. Maar dat we marketing en communicatie inzetten als middel om je ondernemersdoelen te bereiken. Vanuit één duidelijk plan. Consistent vertaald naar welk middel dan ook:

Heb je een vraag?

Wij ontdekken graag samen met jou de vraag achter de vraag. Zet de eerste stap en neem direct contact op of vul ons contactformulier in via de link hieronder. Wij nemen direct contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

business consultants

Kevin Jansen
Business Development Manager