Een nieuwe generatie brengt vernieuwing met zich mee. Lees hier meer.

Bouwen aan sterke merken

Creëer new business vanuit kracht

Behaal je ondernemersdoelstellingen. Maak kennis met onze unieke, strategische en middelenvrije methodiek die jouw business, marketing én sales met elkaar verbindt.

Businesspartner in marketing & business strategie en corporate branding voor o.a.

Ontdek de kracht van jouw merk en gebruik het op alle niveaus

Wij zijn De Kleuver. Wij doen alleen dát waar we in geloven. Waar jouw organisatie sterker van wordt. Dat is wat ons als bureau kenmerkt. Dus als jouw vraag jouw probleem niet oplost, dan nemen wij graag de ruimte om je te verrassen met een onderscheidende aanpak waarmee jij je doelstellingen wél behaalt. Vanuit de ambitie van jouw bedrijf, vanuit wie jij bent als merk en vanuit wat er in de markt speelt. Deze samenwerking gaat verder dan uitvoering, wij lopen mee met onze klanten en betrekken sales bij iedere stap van het proces. Zo ben jij verzekerd van de best mogelijke resultaten.

business consultants

Sterke merken voor impactvolle resultaten

Waarom kiezen voor De Kleuver?

Bouwen aan sterke merken is iets wat we al doen sinds 2000. Niet zozeer het ‘wat’ maakt ons bijzonder, het gaat om het ‘hoe’. Want door te denken én proactief te werken vanuit jouw ondernemersdoelstellingen, tillen we samenwerken naar een heel nieuw level. Bouwen aan sterke merken – dat doen we samen.

Integreert marketing in jouw organisatiedoelstellingen

Eigen, unieke & bewezen methodiek

Werkt vanuit draagvlak binnen jouw organisatie

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en een pro-actieve houding

Denk middelenvrij met ons

Middelenvrij denken. Dat betekent dat we het ontwikkelen van middelen niet zien als doel op zich. Maar dat we marketing en communicatie inzetten als middel om je ondernemersdoelen te bereiken. Vanuit één duidelijk plan. Consistent vertaald naar welk middel dan ook:

Blogs, nieuws en vacatures

83

Een frisse wind door De Kleuver: nieuwe generatie en nieuwe huisstijl

Na bijna 25 jaar aan het roer te hebben gestaan, doen eigenaren Wim de Kleuver en Evelien van Dijk begin 2023 een stap terug en dragen het stokje over aan de nieuwe generatie binnen De Kleuver.
familiebedrijf-toekomstbestendig

Waarom Nederlandse familiebedrijven kelderen op concurrentieranglijst – en hoe je dit voorkomt

Nederlandse familiebedrijven zijn steeds minder concurrerend. Hoe kom je los van lage marges, prijsdruk en concurrentiedruk? Hoe zorg je ervoor dat je toekomstbestendig blijft?
KyivDeLeeuw

De Kleuver steunt Stichting Kyiv De Leeuw

Als het goed gaat met het bureau vinden we het bij De Kleuver erg belangrijk om iets terug te kunnen geven aan de maatschappij in de vorm van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Zo blijf je bouwen aan een betere toekomst, met elkaar.

Opdrachtgevers aan het woord

Wie beter kan er vertellen hoe het is om samen te bouwen aan sterke merken dan onze eigen klanten? We laten ze graag aan het woord.

Heb je een vraag?

Wij ontdekken graag samen met jou de vraag achter de vraag. Zet de eerste stap en neem direct contact op of vul ons contactformulier in via de link hieronder. Wij nemen direct contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

business consultants

Gemma Turkesteen
Managing Consultant, Team Lead Strategy & Branding