Jouw buyer & customer journey

De reis door de ogen van jouw klant in kaart

Weet jij eigenlijk hoe jouw klanten het aankoopproces van jouw product of dienst ervaren? Of hoe zij, nadat zij klant zijn geworden de dienstverlening zelf beleven? Wij noemen dit de customer journey en de buyer journey. Het visualiseren van de gehele klantreis, van onbekende tot klant en van klant tot ambassadeur, maakt inzichtelijk op welke punten jouw klantprocessen en klantcontact wel en niet werken. Deze buyer- en customer journeys geven je daarnaast een concrete actielijst van punten die ervoor zorgen dat je business nóg beter draait.

Inzicht in de buyer en customer journey
Buyer en customer journey in kaart

Leg de rode loper uit voor je klant

Een valkuil die je veel ziet is dat organisaties bij het in kaart brengen van de buyer- en customer journey ‘inside out’ denken. Om echt het verschil te maken in je klantbeleving, is het van belang om het perspectief van de klant als uitgangspunt te nemen en dus ‘outside in’ te denken. Je legt als het ware een rode loper uit voor je klant. Een succesvolle customer journey betekent dat jouw klant zonder obstakels die rode loper bewandelt én je ook je organisatiedoelen haalt. Zet de klant centraal, begeleid hem naar het einddoel (je product of dienst) en verras hem soms eens met nét dat onverwachte extraatje. Aan de hand van ons buyer- en customer journey model helpen we jou om vanuit een onafhankelijke blik jouw eigen kleur loper uit te rollen.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

Customer journey

Kevin Jansen
Business Development Manager