Copywriting

Wervende teksten voor jouw doelgroep én Google

Beschrijven wat je doet, dat is vaak gesneden koek. Maar waarom je doet wat je doet, wat je bijzonder maakt en hoe het is om klant te zijn bij jou, dát is een ander verhaal. En dat is nou net waarin je het verschil maakt. Zeker als je in je copywriting ook nog een slimme SEO-strategie kunt toevoegen. Waar wij je meenemen in hoe jouw marketing- en business strategie de basis is van alles wat we doen, is het ook voor jou zaak om jouw unieke verhaal kraakhelder te krijgen. Want alleen zo spring je er tussenuit.

Onze specialist bezig met copywriting
Hoe copywriting onderdeel is van SEO

Copywriting voor web: méér dan woorden

SEO-geoptimaliseerde copywriting is een belangrijk onderdeel van je zoekmachine marketingstrategie. Want een website die niet online vindbaar is, is als een slecht een visitekaartje dat rondslingert. Wanneer het gaat om copywriting voor een website of webshop, gaat het om méér dan unieke en rake teksten: je wil ook dat ze SEO-proof zijn, oftewel: geoptimaliseerd voor Google. Naast de content komen voor een optimaal resultaat ook een slimme SEO-structuur en een goede techniek van de website om de hoek kijken. En wist je dat ook de invulling van je social media bijdraagt aan jouw vindbaarheid in Google?

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

Copywriting

Kevin Jansen
Business Development Manager