Corporate website

Websites en webshops die presteren

Iedereen kan een website maken. Hoe je dit doet, maakt het verschil. Want jouw corporate website kan véél meer zijn dan een statisch visitekaartje. Juist ingezet, is het een strategisch en belangrijk onderdeel van jouw totale marketing- en business strategie. Het heeft een belangrijke functie om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Hiervoor is het zaak om enerzijds je branding (unieke verhaal) duidelijk te hebben en anderzijds het ontwerp en de techniek in het teken te laten staan van de behoeften van de gebruiker en jouw doelstellingen.

Een voorbeeld van een corporate website
marketing en business consultants bezig met corporate website

Een sterke corporate website stelt de gebruiker centraal

Waar jij als opdrachtgever kijkt naar hoe je bedrijfswebsite eruit ziet en of het het juiste verhaal vertelt, kijken wij verder. Door te denken vanuit de gebruiker, komen er heel andere belangrijke zaken naar voren: is de website bijvoorbeeld wel vindbaar in Google, goed toegankelijk voor mobiel, is de laadtijd snel en zijn er geen foutmeldingen, kan de gebruiker snel vinden wat hij zoekt en zijn de mogelijkheden om contact op te nemen relevant en laagdrempelig? Een succesvolle corporate website stelt de bezoeker centraal, met oog op wat jij ermee wil bereiken. Lees hier welke bezoekers er zijn en hoe je deze aanspreekt.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

corporate website

Kevin Jansen
Business Development Manager