Internal branding & signing

De kracht van een consistente totaalbeleving

Ken je dat, dat die goede indruk van dat bedrijf als sneeuw voor de zon verdwijnt wanneer je bij het pand aankomt? Dat is precies iets waar internal branding en signing het verschil kunnen maken. Waar external branding en signing onderdeel uitmaken van je zichtbare presentatie naar de buitenwereld, legt internal branding de nadruk op de klanten die bij je op bezoek komen, maar ook op jouw medewerkers. Wanneer jouw merk ook door jouw medewerkers gedragen wordt, zorgt dit voor een hogere betrokkenheid en zijn zij eerder geneigd jouw unieke verhaal uit te dragen. Onderschat het effect hiervan niet, want ongeveer 84% van de mensen vertrouwen meer op de aanbevelingen van collega’s, vrienden en familie dan die via andere marketing methodes. Aan de slag dus, met die internal branding & signing!

De Kleuver werkt aan internal branding & signing
Internal branding & signing consistent doorvertaald

Middelenvrij denken betekent alles doen wat nodig is

“Internal branding & signing, doen jullie dat ook?” Ons middelenvrije denken blijft zelfs onze huidige klanten wel eens verbazen. Maar zolang het gaat om middelen zijn die de merkidentiteit helpen uitdragen om zo de bedrijfsdoelstellingen te realiseren, dan doen wij dit ook. Eventueel samen met jouw vaste leverancier. Want de ontwikkeling van het middel zelf is geen doel op zich, maar het gaat erom wat je ermee wilt bereiken. Wij helpen je vanuit de marketing- en business strategie het maximale uit jouw internal branding en signing te halen. Zo zorgen we voor een consistente merkbeleving die bijdraagt aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

signing

Kevin Jansen
Business Development Manager