Logo & huisstijlmiddelen

Jouw visuele identiteit als strategisch middel

Een sterk merk, is een merk met identiteit. Maar identiteit begint niet aan de buitenkant, dat zit van binnen. Bij een logo ontwerp of huisstijl ontwikkeling is het dus zaak om éérst een stap terug te zetten. Niet: wat vind je mooi? Maar: Wie ben jij écht? Voor wie ben jij er? Welke unieke positie neem jij in, in de markt? En hoe draagt dit bij aan jouw bedrijfsdoelstellingen? Je marketing- en business strategie geeft onder andere antwoord op deze vragen, zodat jouw nieuwe logo ontwerp & huisstijlmiddelen een logisch en passend onderdeel worden van je gehele strategie.

Onze designers bezig met logo ontwerp en huisstijlontwikkeling
Onze aanpak voor logo ontwerp en huisstijl ontwikkeling

Opvallen door jezelf te zijn, overal

Briefpapier, visitekaartjes, powerpoint-presentaties. Bij een logo ontwerp en de bijbehorende huisstijlmiddelen ontwikkeling is het, naast weten wie je bent en wat je wilt uitdragen, óók van belang dat de indruk die je je doelgroep geeft altijd dezelfde is. Komt de manier waarop de telefoon wordt opgenomen bijvoorbeeld overeen met het gevoel dat je krijgt bij jullie reclames op social media? Past het visitekaartje bij de manier hoe ik word ontvangen? En straalt de internal branding en signing van jouw bedrijf hetzelfde uit als de website je doet verwachten? De gehele merkbeleving komt samen in jouw logo ontwerp en alle huisstijlmiddelen eromheen, denk er daarom niet te lichtzinnig over!

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

logo ontwerp

Kevin Jansen
Business Development Manager