Marketing uitvoering

De Strategiecheck implementeren en borgen

De Strategiecheck is afgerond. Je hebt jouw marketing- & business strategie helder. Je bent verrast door de kracht van je eigen unieke verhaal. Geïnspireerd door de conclusies- en aanbevelingen met betrekking tot jouw business-strategie. Je weet precies met welke marketingmiddelen jij op korte- en lange termijn aan de slag moet om jouw salesmensen nog effectiever te laten zijn, om jouw interne communicatie te versterken en om jouw ondernemersdoelstellingen te behalen. En nu dan? Wij helpen je verder met je marketing uitvoering!

Wij verzorgen ook de marketing uitvoering.
Ons team werkt aan de marketing uitvoering.

De marketing uitvoering op jouw manier

Nadat we samen succesvol het eerste traject hebben doorlopen, hebben we je bedrijf en jouw mensen van binnen en van buiten leren kennen. Er ligt een plan waarvan wij geloven dat we hiermee jouw doelstellingen behalen. Niet gek dus, dat eigenlijk al onze Strategiecheck-klanten er vervolgens ook voor kiezen om de marketing uitvoering volledig bij ons neer te leggen. Je weet wat je aan ons hebt: we werken fixed price, zijn betrokken, altijd bereikbaar en we denken proactief mee om jouw ambities te verwezenlijken. Maar het gebeurt ook wel eens dat we (delen) van de marketing uitvoering uit handen geven. We nemen jouw mensen dan door middel van een training mee in een marketingmiddel en hoe je dit vanuit de bepaalde strategische notitie op de juiste manier vorm en inhoud geeft.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

marketing uitvoering

Kevin Jansen
Business Development Manager