Werken bij De Kleuver

Samen bouwen aan sterke merken

Work hard, play hard

Persoonlijk opleidingsplan: jij staat centraal, niet de functie

Sfeervol werken in onze Jugendstil-villa met tuin

Werk vanuit de marketing- én organisatiestrategie als basis van alles wat je doet

Echt het verschil maken doordat je schakelt met de klant op directieniveau

Werken bij De Kleuver

“Leuke dingen doen, met leuke mensen voor leuke klanten”

Een foto over hoe het is om te werken bij De Kleuver.

Werken vanuit kracht

Kies je voor werken bij De Kleuver, dan kies je voor werken voor een eigenzinnig en strategisch marketing- en communicatiebureau waarin we iedere dag leuke dingen doen, met leuke mensen voor leuke klanten. Is één aspect niet aanwezig, dan gaan we in gesprek of nemen we zelfs afscheid van een klant. Dat is werken vanuit kracht. Vanuit staan waarvoor je staat. Waarbij we vanuit partnership en vertrouwen, het beste in elkaar naar boven halen. Dat typeert onze mensen, maar ook onze klanten. Onze afwisselende klantenkring zit verspreid over heel Nederland. Van retail, groothandels, (inter)nationale productiebedrijven tot detacheringsbureaus, ICT en (semi)-overheidsorganisaties. De vraagstukken zijn uiteenlopend en vaak gericht op onderzoek, strategie, (her)positionering, branding, (online) marketing en arbeidsmarktcommunicatie waaronder online recruitment. Kortom, geen dag is hetzelfde want middelenvrij denken brengt je overal.

Kernwaarden: Samenwerking, Leiderschap, Impact, Kwaliteit, Zorgzaamheid, Verantwoordelijkheid

Vacatures

Ook bouwen aan sterke merken? Kom werken bij De Kleuver!

Onze vacatures zijn altijd met een korreltje zout te nemen. We weten als geen ander dat geen mens hetzelfde is. Daarom passen we, wanneer mogelijk, onze vacature aan op jouw talenten en jouw ambities. Laat ons weten wie je bent, voor misschien wel een functie op maat. Of kom bij ons in onze talentpool, voor een latere mogelijkheid. Solliciteer direct.

105

Online marketeer

Veenendaal
Fulltime
HBO / WO
Gaat jouw hart sneller kloppen van de combinatie strategie, data én online campagnes? Bij De Kleuver krijg je de kans om te doen waar je achter staat. Om zo écht impact te maken bij onze klanten.

Stuur ons een open sollicitatie

En laat ons weten wie je bent.